Українська правда
Економічна правда
Новини

Новини 24 лютого: ціни на паливо зростають, кібератаки російських служб
24.02.2021 20:00
Про що говорили сьогодні?

Про конкуренцію: Північний апеляційний госпсуд 23 лютого задовольнив апеляційну скаргу "В.А.Т. - ПРИЛУКИ" на рішення суду першої інстанції та АМКУ про накладання штрафу за нібито порушення законодавства з захисту економічної конкуренції.

Про нацбезпеку: Рада національної безпеки і оборони повідомляє, що зафіксувала спроби поширення шкідливих документів через систему електронної взаємодії органів виконавчої влади – кібератаку пов’язують з російськими хакерами.

Про паливо: Низка операторів роздрібного ринку 24 лютого підвищили вартість палива після підвищення у мережі групи "Приват" напередодні.

Про "трубу Медведчука": Вищий антикорупційний суд наклав арешт на частину нафтопродуктопроводу "Самара-Західний напрямок"

"Дочка" Нафтогазу АТ "Укртранснафта" приймає на тимчасове відповідальне зберігання частину магістрального нафтопродуктопроводу "Самара – Західний напрямок"

Про кібератаки: У вівторок корпорація Microsoft прямо звинуватила російську службу зовнішньої розвідки у руйнівній кібератаці проти щонайменше дев'яти федеральних відомств і десятків приватних підприємств.

Про інвестиції: Європейський інвестиційний банк з 2007 року інвестував в Україну 8 мільярдів євро, з них мільярд - минулоріч

Ексклюзиви ЕП:

Cвіт на порозі зростання цін: що таке сировинний суперцикл та як він вплине на Україну

Аналітики двох найбільших банків – JP Morgan та Goldman Sachs – кажуть, що починається новий суперцикл і на людство очікують роки високих цін на сировину. Чи всі з цим погоджуються та як це позначиться на житті українців?






УКР | РУС
Головна | Новини | Публікації | Колонки
©2006-2015 "Економічна правда"