Українська правда
Економічна правда
Новини

В Україні посилять безпеку морських портів
22.10.2024 17:44
Питання безпеки українських портів, персоналу та суден першочергове. Наразі на підхід до портів Одещини очікують 86 суден. 

Питання безпеки українських портів, персоналу та суден першочергове. Наразі на підхід до портів Одещини очікують 86 суден. 

Про це заявив віцепрем’єр-міністр з відновлення України - міністр розвитку громад та територій України Олексій Кулеба, передає Укрінформ. 

Кулеба наголосив на важливості стабільної роботи українських портів та Українського морського коридору.

"Посилюємо оборонні заходи в кожному порті. Впроваджуємо додаткові дії, що підвищать рівень обороноздатності та безпеки. Необхідно також забезпечити додатковий захист персоналу підприємств на території морського порту, в тому числі облаштування локацій мобільними укриттями", - сказав він.

За словами віцепрем’єра, буде виділено додаткові кошти на відновлення інфраструктури Одеського порту. Йдеться як про модернізацію ключових об’єктів, так і посилення загальної захищеності портових територій.

Нагадаємо: 

За час дії Українського морського коридору до портів Одеса, Чорноморськ та Південний зайшло понад 2,8 тис. суден, якими продукція відправляється до понад 50 країн світу.






УКР | РУС
Головна | Новини | Публікації | Колонки
©2006-2015 "Економічна правда"