Українська правда
Економічна правда
Новини

Новини 1 квітня: пенсії, доходи держбюджету, ціни на бензин
01.04.2020 21:00
Про що всі говорили сьогодні?

UA.DEPOSITPHOTOS.COM

Про пенсії. Кабінет міністрів встановить додаткові виплати у розмірі 500 гривень (для пенсіонерів старших за 80 років), а також запропонує індексувати пенсії на 11% з травня - це рішення має підтримати Рада.

Кабінет міністрів постановив виплатити у квітні одноразову грошову допомогу в 1 тис грн для пенсіонерів, що отримують пенсії менше 5 тисяч гривень.  Це рішення має підтримати парламент, голосуванням за оновлений бюджет.

Про доходи держбюджету. Доходи бюджету в березні склали 87,9 млрд грн при плані 98,1 млрд грн,  рівень невиконання плану за доходами складає 10,4%. З них недобір надходжень по податках та митниці - 8,8 млрд грн.

Про ціни на бензин. На зустрічі Антимонопольного комітету із керівниками мереж АЗС більшість компаній погодилися із наявністю потенціалу до подальшого зниження цін.

Про дефіцит держбюджету. Короткострокове збільшення дефіциту державного бюджету є інструментом подолання наслідків економічної кризи і не несе в собі загрози для макрофінансової стабільності, заявили в НБУ.

Про євробонди. Євробонди України та ВВП-варанти різко подорожчали у вівторок на тлі ухвалення Верховною Радою закону про ринок землі та схвалення у першому читанні "антиколомойського" закону, що збільшує шанси на отримання Україною фінансування від МВФ.

Ви хочете дізнатися більше?

"Дожити" б до літа 2021 року". Президент МАУ Євген Дихне про те, що буде з МАУ

Як авіакомпанія "виживає" в умовах кризи, чи готовий Ігор Коломойський допомогти перевізнику і чого компанія чекає від держави – інтерв'ю з президентом МАУ. (рос)

"Карантинні пільги" для бізнесу 2.0: послаблення для ФОПів, сплата податків, перевірки та штрафи

Що саме передбачають останні законодавчі зміни, які ухвалила Рада, як вони можуть допомогти бізнесу, що змінюють в роботі ФОПів, та чи достатньо їх.





УКР | РУС
Головна | Новини | Публікації | Колонки
©2006-2015 "Економічна правда"