Українська правда
Економічна правда
Новини

З початку року Укргазбанк заробив понад півмільярда гривень прибутку
14.11.2019 19:24
За 10 місяців 2019 року Укргазбанк заробив 576,3 мільярдів гривень прибутку.

За 10 місяців 2019 року Укргазбанк заробив 576,3 мільярдів гривень прибутку.

Про це повідомляє пресслужба банку.

"На сьогодні у банку відсутні передумови для великого доформування резервів, таким чином за рахунок своєї операційної діяльності банк планує нарощувати прибуток.

Ми чітко дотримуємося своєї стратегії, з року в рік збільшуючи фінансовий результат банку і, відповідно, цей рік не стане винятком – ми плануємо перевищити прибуток попереднього року", –  заявив перший заступник голови правління "Укргазбанку" Олександр Дубровін.

Як повідомили Укрінформу в пресслужбі фінустанови, у попередньому році прибуток держбанку за такий же період становив 538 млн грн. За 2018 рік банк заробив 769 млн грн прибутку.

Наразі клієнтами банку є понад 1,9 млн українців, понад 62 тисячі підприємців сегменту МСБ та майже 6,5 тисяч великих підприємств.

Нагадаємо:

Міжнародна фінансова корпорація (IFC) із групи Світового банку може надати державному Укргазбанку 5-річну позику на 30 мільйонів євро з можливістю конвертувати її у частку в акціонерному капіталі фінустанови у розмірі до 20%.

11 листопада 2017 року Мінфін, IFC і Укргазбанк підписали Меморандум про взаєморозуміння щодо підтримки приватизації Укргазбанку.

У лютому 2019 року повідомлялося, що IFC та Укргазбанк починають оцінку і структурування фінансового інструменту для входження IFC у капітал банку.

У квітні "Укргазбанк" і Міжнародна фінансова корпорація підписали у Вашингтоні договір, який передбачає надання банку консультацій для зміцнення потенціалу банку в сфері обслуговування підприємств малого і середнього бізнесу.

11 листопада 2017 року Мінфін, IFC і ​​Укргазбанк підписали Меморандум про взаєморозуміння щодо підтримки приватизації Укргазбанку.

Держава володіє 94,94% акцій Укргазбанку.

Читайте також: Що буде з державними банками. Нова стратегія Кабміну

Економічна правда






УКР | РУС
Головна | Новини | Публікації | Колонки
©2006-2015 "Економічна правда"