Українська правда
Економічна правда
Новини

Інвестори негативно відреагували на перші призначення Зеленського - глава Dragon Capital
22.05.2019 19:21
Інвестори негативно відреагували на перші призначення президента Володимира Зеленського.

Інвестори негативно відреагували на перші призначення президента Володимира Зеленського.

Про це повідомив президент Європейської бізнес асоціації, голова інвесткомпанії Dragon Capital Томаш Фіала на форумі "Відповідальність, довіру, інклюзивність: бачення реформ завтрашнього дня. Пропозиції громадянського суспільства", організованому Реанімаційним пакетом реформ 22 травня, передає Інтерфакс-Україна.

"На жаль, інвестори - по реакціях на єврооблігації і на українську гривню - відреагували на ось ці перші призначення негативно. Перша реакція негативна", - сказав він.

І додав: "Ми дуже сподіваємося, що глава Адміністрації президента направить свої зусилля у правильне русло. Але є певний скепсис щодо і його трек-рекорду, і його близькості до одного з олігархів у країні".

Також Фіала звернув увагу на те, що раніше озвучені Зеленським імена радників із економічних реформ, а саме: екс-міністра економрозвитку і торгівлі Айвараса Абромавичуса і екс-глави Мінфіну Олександра Данилюка, не фігурують серед перших призначень.

За словами Фіали, він поки не бачить, хто в Адміністрації президента буде відповідати за роботу з бізнесом або за економічну політику.

Як повідомлялося раніше, президент Володимир Зеленський проведе зустріч із місією Міжнародного валютного фонду, яка наразі знаходиться у Києві.






УКР | РУС
Головна | Новини | Публікації | Колонки
©2006-2015 "Економічна правда"