Українська правда
Економічна правда
Новини

Новини дня: бронежилети, SpaceX, гнучкий iPhone
22.02.2019 21:00
Про що всі говорили сьогодні?

Про SpaceX. Багаторазова ракета Ілона Маска здійснила третій політ. Запускали телекомунікаційний супутник та ізраїльський апарат до Місяця. Це перший в історії апарат, створений на приватні гроші, який спробує здійснити посадку на Місяць.

Про бронежилети. "Укрзалізниця" уклала угоду з ТОВ "Охота" на поставку бронежилетів на суму 462 тисяч гривень, проте виробник заявив, що не продавав жодної продукції підряднику.

Про субсидії. Громадяни непенсійного віку з 12 березня отримають першу субсидію грошовим переказом через платіжну систему Ощадбанку "Швидка копійка".

Про банки. Найближчим часом кількість банків в Україні зменшиться з 77 до 76. Крім того, Фонду гарантування вкладів фізосіб вдалося продати останній пул активів "Банку Форум", що дозволяє завершити ліквідацію банку в найближчі місяці.

Про гнучкий iPhone. Компанія Apple розробила заявку на патент свого власного смартфона, який може складатися в кілька разів.

Ви хочете знати більше?

Удар компроматом. Як хакери замінюють спецслужби

Крадіжка державних секретів, хакерські атаки, стеження спецслужб. На перший погляд, вас це не стосується. Ні, стосується. (рос)






УКР | РУС
Головна | Новини | Публікації | Колонки
©2006-2015 "Економічна правда"