Українська правда
Економічна правда
Новини

МАУ про суди з Мінінфраструктури: ми захищаємося
23.02.2018 10:35
Судові процеси, ініційовані авіакомпанією "Міжнародні авіалінії України", є захисною мірою при порушеннях законодавства, які зачіпають інтереси компанії.

Судові процеси, ініційовані авіакомпанією "Міжнародні авіалінії України", є захисною мірою при порушеннях законодавства, які зачіпають інтереси компанії.

Про це заявив глава наглядової ради авіакомпанії Арон Майберг в ході прес-конференції в аеропорту "Бориспіль" в четвер, передає "Інтерфакс-Україна".

"Ми не шукаємо судових процесів, це останнє, що ми робимо, і завжди наші судові процеси є захисною мірою. Як ми завжди декларуємо, якщо відбувається факт порушення законодавства, який може торкнутися наших інтересыв, ми не залишаємося осторонь", - сказав він.

На питання, на якій стадії знаходиться судовий процес за позовом МАУ до міністра інфраструктури Володимира Омеляна, він відповів: "Я не знаю, на якій стадії, у нас професійні юристи, ми намагаємося їм не заважати, просимо їх не заважати нам".

Як повідомлялося, МАУ в серпні минулого року подала ряд позовів до суду, в яких вимагала скасувати контракт Ryanair з аеропортом Львова; заборонити міністерству надавати сприяння Ryanair в Україні, а також вимагає від Мінінфраструктури компенсації десятків мільйонів гривень "втрат" через зниження цін і нанесення собі ж шкоди через можливий вихід Ryanair в Україну.

Президент МАУ Юрій Мірошников зазначав, що позови стосуються не роботи ірландського лоу-коста Ryanair в Україні або будь-яких перешкод цій роботі, а дискримінаційних умов щодо інших перевізників.

Пізніше стало відомо, що Омелян подав зустрічний позов проти авіакомпанії.

Читайте також: Війна за монополію: чи зможе МАУ зупинити Ryanair






УКР | РУС
Головна | Новини | Публікації | Колонки
©2006-2015 "Економічна правда"