Українська правда
Економічна правда
Новини

Volkswagen інвестує 34 мільярди євро в технології для електромобілів
17.11.2017 19:07
Німецький автомобілебудівний концерн Volkswagen AG планує інвестувати 34 млрд євро до кінця 2022 року в розвиток технологій для електромобілів.

Німецький автомобілебудівний концерн Volkswagen AG планує інвестувати 34 млрд євро до кінця 2022 року в розвиток технологій для електромобілів.

Про це заявив головний виконавчий директор компанії Маттіас Мюллер за підсумками засідання наглядової ради VW, пише "Інтерфакс-Україна".

За його словами, це дозволить закласти основи для того, щоб VW став гравцем номер один в світі в сфері електричної мобільності до 2025 року.

"VW інвестує мільярди євро в сфери електричної мобільності, автономного водіння, нових послуг в мобільності і дигіталізацію в найближчі роки", - йдеться в прес-релізі компанії.

Основна частина коштів з 34 млрд євро буде спрямовано на створення електромобілів і машин з гібридними двигунами на основі всіх випущених VW моделей автомобілів.

У вересні автовиробник заявляв, що планує електрифікувати весь портфель моделей машин до 2030 року.

Керівництво VW очікує, що Бразилія, Китай, Росія і Південна Америка стануть основними двигунами зростання в найближчі роки, йдеться в повідомленні компанії.

Раніше Tesla презентувала найшвидший серійний електромобіль та безпілотну вантажівку.






УКР | РУС
Головна | Новини | Публікації | Колонки
©2006-2015 "Економічна правда"