Українська правда
Економічна правда
Новини

OVERTIME: ГОЛОВНІ ПОДІЇ ДНЯ
24.03.2017 20:00
Головні економічні новини за 24 березня

Головні економічні новини за 24 березня.

Про ціни на електроенергію. Національна комісія, що здійснює держрегулювання в сферах енергетики і комунальних послуг України ухвалила рішення про збільшення оптової-ринкової ціни на електроенергію з 1 липня на 1,8%.

І про того, хто за них відповідає. Президент Петро Порошенко затвердив план ротації голови та членів НКРЕ згідно з яким керівник регулятора Дмитро Вовк може залишатися на своїй посаді ще 18 місяців.

Про YouControl. Информационный сервис YouControl считает, что обыски офиса компании Службой безопасности Украины являются заказом конкурентов.

А Служба безпеки України звинувачує представників компанії YouControl в тому, що ті незаконно збувають і використовують комп'ютери російського виробництва, які відносяться до спеціальних технічних засобів негласного отримання інформації.

Про ЄБРР. Екс-власники компанії "Інтерлізінвест", яка раніше володіла парком з 2,4 тисячі вантажних вагонів, які згодом Європейський банк реконструкції і розвитку відсудив за договором застави, ведуть боротьбу за контроль над компанією і зазначеним парком.

Про печатки. Верховна Рада визнала необов'язковим використання печатки юридичними особами та фізичними особами-підприємцями.

І ще:

Когось затримали. Головного державного ревізора-інспектора одного з управлінь фіскальної служби затримали у Києві.

Когось відпустили. В.о. голови державної Об'єднаної гірничо-хімічної компанії (ОГХК) Руслан Журило, який підозрюється в нанесенні збитку компанії на суму понад 300 мільйонів гривень, вийшов під заставу 12 мільйонів гривень.

Когось обшукали. У Одесі детективи Національного антикорупційного бюро України під процесуальним керівництвом прокурорів Спеціалізованої антикорупційної прокуратури проводять низку обшуків у місті.

Когось звинуватили. Прокуратура Києва розцінює як зловживання службовим становищем бездіяльність голови правління Нафтогазу Андрія Коболєва відносно топ-менеджменту Укрнафти.

Текст дня:

"Контррозвідка в білих халатах: СБУ проти пацієнтів".

Слідом за горіхами та скрапленим газом економічна контррозвідка СБУ побачила "загрозу національній безпеці" у закупівлі ліків міжнародними організаціями.






УКР | РУС
Головна | Новини | Публікації | Колонки
©2006-2015 "Економічна правда"