Українська правда
Економічна правда
Новини

Саудівська Аравія розраховує досягти угоди по нафті на зустрічі ОПЕК
23.10.2016 11:37
Міністр енергетики Саудівської Аравії Халід аль-Фаліх розраховує, що країнам-нафтовиробникам вдасться досягти спільного рішення на зустрічі ОПЕК в кінці листопада

Міністр енергетики Саудівської Аравії Халід аль-Фаліх розраховує, що країнам-нафтовиробникам вдасться досягти спільного рішення на зустрічі ОПЕК в кінці листопада.

Про це повідомляє "Прайм".

"Сьогодні наша зустріч є важливою точкою в координації процесу для досягнення домовленості між країнами ОПЕК та іншими нафтовидобувними країнами в кінці листопада", - сказав аль-Фаліх в неділю на зустрічі з главою Міненерго РФ Олександром Новаком.

"Сьогоднішня зустріч найкраще показала намір Саудівської Аравії стабілізувати ринок нафти", - додав глава міненерго королівства.

Він вважає, що Саудівська Аравія і Росія висловлять позицію, яка стане підбадьорливим сигналом для нафтового ринку.

ОПЕК на неформальній зустрічі в Алжирі 28 вересня погодила обмеження видобутку в діапазоні 32,5-33 мільйона барелів нафти на добу, проте за конкретними лімітами для кожної з країн організації поки домовленостей немає.

Остаточне рішення має бути прийнято на офіційній зустрічі ОПЕК, яка відбудеться 30 листопада у Відні. Організація розраховує на приєднання до заходів щодо стабілізації ринку ряду інших нафтовидобувних країн, перш за все Росії.






УКР | РУС
Головна | Новини | Публікації | Колонки
©2006-2015 "Економічна правда"